Det er ikke nemt at finde de rette medarbejdere


Alle virksomheder der nogensinde har været i gang med den proces det er at skulle finde en ny medarbejder, ved hvor langsommelig og kompliceret en sådan rekruttering kan være, ikke mindst hvis det er virksomheden selv der står for alle led i opgaven. Derfor er der da også flere og flere der vælger at benytte et rekrutterings bureau når man står og har behov for en nøglemedarbejder og ikke mindst hvis det er en ny leder eller endda en topchef der skal ansættes. Ikke mindst fordi der altid er rigtig mange praktiske og tidkrævende opgaver, men også fordi der i mange tilfælde er behov for et vist mål af diskretion, især hvis man skal bruge en ny chef på et eller andet niveau.

Hvis det er en ny chef man skal have ansat, er det jo for det første ikke sikkert at man er interesseret i at omverdenen skal vide det før man selv er parat til at annoncere det, da det altid medfører en vis uro, når den slags sker, og endelig så kan det jo være at bestyrelsen ikke ønsker at den nuværende direktør skal være vidende om at man søger hans afløser. Her er det er en god idé at samarbejde med nogen der har god forstand på Executive Search, da disse dels er i stand til at annoncere jobbet og tage alle de indledende samtaler med de forskellige kandidater, uden at nogen ved hvem det er der søger. Ligeledes har de erfarne Executive Search bureauer, en bred viden og et stort netværk og det gør at de mange gange vil kunne kontakte egnede kandidater og tale med dem om mulighederne i stillingen. Dermed behøver man ikke den lange indledende rekruttering, man kan hurtigere komme i gang med de egentlige forhandlinger med de kandidater der er mest egnede.

Der er masser af tid at spare ved at benytte en partner og der er langt bedre chancer for at man rent faktisk ender med den helt rette person til stillingen.

Comment is closed.