En journalist med smag for et godt budskab

Peder Bjerge, Journalist og politisk medarbejder

Peder Bjerge er en god løsning for en freelancer med mulighed for pressemeddelse til dit firma, eller indenfor erhvervsjournalistik. Peder Bjerges karriere spænder vidt, fra jurist, taleskriver, pressekontakt, kommunikationsspecialist og meget mere, hvilket også udviser hans kompetencer indenfor felter med henblik på offentlig tale og konkrete budskaber. Han fokuserer på at arbejde med et fokuserende element i hans arbejde, og ikke blot skabe en bred vifte af meddelsens budskab, men konkretisere dette til den enkelte bruger og målgruppen af denne bruger.
pressemeddelelse

Innovatiov og brugerminded journalistik

Indenfor dette firma arbejdes der med en udvikling af innovative tankeaspekter til faget, netop for at udvikle måden pressemeddelser opfattes og anses på. På denne måde rammes der en defineret målgruppe, med et meget mere konkret budskab, frem for hvis budskabet skulle spredes til så bred en vifte af målgrupper som muligt, havde selve budskabet kun haft den halve effekt, da den alligevel ikke rammer hele viften, og samtidig ikke er konkretiseret nok til et enkelt individ.

Virksomheders nye reklameredaktør

Flere og flere firmaer begynder at benytte sig af individuelle pressemeddelsesskrivere, tekstforfattere og reklameopbyggere, hvilket er med til at sætte mere gang i kampagner omkring fremførelsen af individuelle firmaer, hvor især privatisererede firmaer ofte får større udbytte af disse, frem for en almen avis. Der er et stort fokus på hvilken historie brugeren egentlig vil fortælle, og hvordan dette opnås optimalt. Derefter arbejdes der med hvilke medier kontakten skal henfalde på, hvori peder.dk igen udfører udviklingen af den ønskede historie, og anfanger de medier der relaterer til netop den specifikke historie. Skriv pressemeddelse, så vælg bjerge.net

Comment is closed.