En moderne B2B handelsvirksomhed

En moderne B2B handelsvirksomhed

Roliba er en B2B handelsvirksomhed. B2B står for Business to Business og betyder, at det er en virksomhed som sælger til andre virksomheder og ikke privatpersoner. Roliba er en danskejet handels- og servicevirksomhed som sælger et stort udvalg af forskellige produkter til forskellige brancher. Roliba sælger eksempelvis til alt lige fra byggebranchen til belysningsbranchen. Mangler man noget i sin virksomhed, kan det garanteret findes hos Roliba.

Eksperter i sortimentløsninger

Hos Roliba er man specialeseret i effektive pakkeløsninger med varer til håndværk. De hjælper en bred vifte af virksomheder med at sammensætte blandt andet deres produktsortiment. Roliba hjælper virksomheder med de nyeste produkter, samt at forbedre og optimere salget.

Alverdens produkter

Roliba har utroligt mange forskellige produkter. Rolibas produkter er for overskueligheden opdelt i 4 forskellige kategorier: belysning, håndværk industri, hobby/dekoration/binderi og emballage. Indenfor lamper er det hovedsageligt sensorlamper som Roliba beskæftiger sig med. Roliba har mange forskellige sensorlamper og har både til inde- og ude brug.

Derudover har Roliba alt indenfor indbinding. Gavebånd salget stiger altid op mod jul, da mange butikker tilbyder indpakning og foruden papir, sætter de fleste også gavebånd på med en lille sløjfe. I samme kategori har Roliba og afspærringsbånd til eksempelvis nedgravning af vandrør. Her er det vigtigt at kunne tydeligt afspærre og vise at der udføres et arbejde.
Arbejder man inden for håndværker industrien kan man hos Roliba blandt andet købe værktøj, opbevaringssystemer og tætningslister.

Oplev Rolibas gode service og ekspertise, og find lige hvad der mangles.

Comment is closed.