Erfaren og kompetent softwarevirksomhed

Er du på udkig efter en dygtig software programmør, er https://commit.dk/ det rigtige valg.

Commit er en softwarevirksomhed, som er specialister i softwareudvikling og programmering, og har bl.a. udviklet et unikt flådestyringssystem.

Udvikling af software

Commit er specialiseret i softwareudvikling. Dette gør Commit til et sikkert og klogt valg som leverandør af jeres næste softwareløsning. Commit’s softwareudvikler vil foretage en grundig analyse samt grundig beskrivelse af, hvad it-løsningen skal kunne, får jeres virksomhed et estimat af på projektet. I vil igennem hele forløbet være med i processen og være med i testarbejdet, for at i på den måde sikres, at resultatet matcher behov og forventning.

IT-Konsulenter

CommIT tilbyder erfarne og kompetente IT-Konsulenter, som har mange succesfulde projekter bag sig. Dette sikrer, at jeres virksomhed kan komme hurtigt i mål med jeres nye udviklingsopgave.

Flådestyringsstem og ruteplanlægning

Med det smarte flådestyringssystem er det ingen sag at danne sig et hurtigt overblik over køretøjernes nuværende position. Det gøres via et kort, og kortet viser desuden, hvis der opstår problemer, såsom trafikuheld eller andre hændelser, der kan kræve, at køretøjet må tage en anden rute for hurtigst muligt at nå destinationen.

Komplet planlægningssystem der sparer tid og penge

Et planlægningssystem skal være brugervenligt og det er det geniale https://commit.dk/ fra Commit. Dette gælder både på computeren, hvor ruteplanlægningen finder sted ? men også i app?en, der benyttes af chaufføren.

Flådestyringssystemet kræver ingen montering af GPS i køretøjet, da Tourplanning app?en gør brug af den indbyggede GPS i smartphones/tablets. Dette gør systemet nemt og hurtigt at implementere.

Kig forbi Commit, og se hvad deres software udviklere kan gøre for jeres virksomhed.

Comment is closed.