Få en sjov og fræk oplevelse med striptease

Polterabends

Til herrepolterabends er det nærmest en tradiotion, at brudgommen skal have en lapdance fra en stripper. Det bliver derudover også meget mere populært at bestille en mandlig stripper til bruden på hendes polterabend. Udover polterabends er der også mange der synes at en omgang striptease kan være en sjov overraskende til en fødselsdag, julefrokost eller noget helt tredje.

Hvordan bestiller jeg en stripper?

Der findes mange forskellige måder at få fat på en stripper på. Den mest oplagte er, at bestille en via internettet. En mulighed er at gå ind på www.stripdanmark.dk, som er et agentur for danske strippere. På hjemmesiden kan man se prislister, billeder osv. og den giver derfor et godt overblik over de forskellige muligheder man har indenfor striptease shows.

Strip Århus

Stripdanmark.dk er der strippere fra hele landet. Når man skal bestille en stripper kan det dog være en god idé at undersøge, i hvilken landsdel stripperen holder til, da det ofte koster lidt i kørselspenge, at få stripperen til at køre fra fx København til Århus. Så hvis man vil spare lidt penge, er det værd at undersøge, hvor stripperen bor. På hjemmesiden kan man på startsiden vælge om man ønsker at kigge på stripperen øst eller vest for Storebælt, og på den måde kan man indsnævre sin søgning. Derudover kan man indsnævre det yderligere ved at kigge på deres kort over byerne og indsnævre det ind til fx strip Århus, hvis det er der man bor.

Stripundervisning

Udover de forskellige shows, som man kan bestille, kan man også via Strip.danmark.dk bestille undervisning, så man selv kan blive en bedre stripper. Udover undervisningen kan man også bestille forskellige andre ting som fx en Croquis Model, topløs servering og mange andre spændende ting.
bestil striptease i hele Danmark

Comment is closed.