Få god lyd ud af mobilen

Der er rigtig mange der hver dag bruger deres smartphone til at høre musik eller forskellige podcasts, men de fleste nøjes desværre med a bruge de ørepropper der blev leveret sammen med mobilen og disse er sjældent af absolut top kvalitet, da det ikke er en af de parameter som producenterne konkurrerer på. Men der er heldigvis mange headsetløsninger man kan vælge hvis man er en af dem der bruger mobilen på den måde.

Headset findes i utallige modeller og i priser fra under hundrede kroner og op til adskillige tusinder, så der er noget for enhver pengepung og til alle formål. Men det er klart at hvis man køber et headset til hudrede kroner eller deromkring, så får man ikke noget der er væsentligt bedre end det der fulgte med telefonen.

Der er mange headset der er specielt gode til musik og der er andre der er mere beregnet til at give gode og klare samtaler på trods af at man står i vind eller et andet støjende miljø. Hvis man godt kan lide at løbe og man gerne vil høre musik imens, så er trådløse headset nok sagen, for det kan være enormt irriterende med en ledning der hænger og dingler når man løber. Men det trådløse er også en smart løsning for bilister for ofte oplever man at ledningen snor sig rundt om gearstangen eller håndbremsen, og dermed kan der opstå farlige situationer når man skal svare på et opkald.

Men det er klart at i og med at er findes så enormt mange headsetløsninger er du nødt til at starte med at finde ud af hvad dit primære behov egentligt er, og om du kan nøjes med et enkelt headset. Hvis du arbejder udendørs og måske endda i et støvet og beskidt miljø, er det jo ærgerligt at få ødelagt dit super headset til to tusind, hvis du ligeså godt kunne bruge et sæt til tre hundrede, og så bruge det andet sæt når du sætter dig for at høre musik.

Comment is closed.