Professionel team der giver psykologhjælp 24/7 – Tjek det ud

Krisepsykolog og psykologhjælp

Man ved aldrig hvad der kan ske på en arbejdsplads, og derfor er det altid vigtigt, at man har lidt kendskab til hvad en krisepsykolog eller psykologhjælp kan gøre for medarbejderne. Det kan være man har været ude for arbejdsulykker, vold eller røveri, og så kan det være svært at fortsætte arbejdet som altid, når man er i chok. Derfor er det en god ide at have lidt kendskab til psykologhjælp, og hvad det kan gøre for medarbejderne, hvis der skulle ske noget. Rettidig psykologhjælp kan gøre en stor forskel og skaber tryghed hos medarbejderne.

Akut krisehjælp

Hændelser som f.eks. røveri, vold m.m. kan påvirke medarbejderen psykisk. Derfor kan der være stort behov for at medarbejderen får akut krisehjælp. Krisehjælp er et forebyggende behandlingstiltag, som kan iværksættes ved alvorlige hændelser. Dog kan det være svært at vurdere, om der er et reelt behov for akut krisehjælp. Derfor er det bedst, at en faglig psykolog foretager denne vurdering. En psykolog har faglig viden inden for området, og er god til at læse mennesker, derfor skal man som leder ikke selv prøve at vurdere det.
Krisehjælp til medarbejderne kan være relevant ved arbejdsulykker, voldsomme hændelser som røveri, overfald, pårørende til arbejdsulykker som medfører dødsfald, akut stressbehandling for medarbejdere som er brudt sammen pga. stress samt meget mere.

Psykologisk rådgivning

Man kan få psykologisk rådgivning, når en medarbejder har forelagt en sygemelding eller hvis medarbejderen har brug for støtte under og efter alvorlig fysisk sygdom. Man kan også få psykologisk rådgivning, når en medarbejder lider af psykiske forhold som stress, angst og depression.

Her kan du finde professionel psykologhjælp

Find de psykologer, som dine medarbejdere har brug for hos www.nordiskkrisekorps.dk

Comment is closed.