Solcelleanlæg fra KlimaEnergi

Bliv klimavenlig med et solcelleanlæg

Er du som mange tusinde andre, som står og overvejer at blive mere klimavenlig? Så kan en investering i solenergi og et solcelleanlæg fra KlimaEnergi på taget af dit hus være en fornuftig ide. Med solceller kan man gå uden om energiselskaberne med det meste af elektriciteten man bruger i dagligdagen, da energien fra et solcelleanlæg ikke skal igennem et energiselskab men bliver i stedet brugt direkte fra anlægget eller blliver samlet i et batteri i huset direkte fra solcellerne inden det bliver brugt, skal elektriciteten ikke først betales for gennem et energiselskab, før det bliver sendt ud til husstanden. Det er en klar økonomisk fordel at kunne sparer på el regningen med solenergi fra et solcelleanlæg.

Fordele ved at bruge solenergi

En stor fordel ved at vælge solenergi ud over den klimavenlige energi du fremover får, er besparelserne på el regningen, kort efter du har fået installeret dine nye solceller, vil du hurtigt se et fald i el regningen siden energien fra et solcelleanlæg bliver direkte ført ud i huset til forbruget fra solcelleanlægget. Du kan læse meget mere om de økonomiske og klimavenlige fordele ved at bruge solenergi og solcelleanlæg på KlimaEnergi hjemmesiden, hvor du også kan købe helt nye tag eller jordbaserede solcelleanlæg til privat og erhvervsbrug.

Solceller erhverv

Hvis du ejer en virksomhed, og tænker på at blive mer klimavenlig, eller sparer på nogle af udgifterne som eksempelvis el regningen, kan virksomheden med fordel investere i solceller erhverv. KlimaEnergi har gennem årene opsat mere end 4500 solcelleanlæg til blandt andet Krifa og Plantorama. Skal din virksomhed også få investeret i solceller erhverv, der kan producere el til en lav pris, så tag fat i KlimaEnergi og hør mere om deres solceller og solcelleanlæg.

Comment is closed.