Sommerens forlængede arm

Få mere ud af haven med den rette overdækning

I Danmark har vi årstider. Det betyder, at vi kryber indenfor i vinterhalvåret og plejer vores dejlige begreb “hygge”. Når de første solstråler atter rammer Danmark, så myldrer danskerne til ilt, lys og natur. Der skal ikke mange solstråler til før ukrudtet skal fjernes og græsset skal slåes. Således er der masser af udendørspleje, der skal overstås før den danske “hygge” atter kan plejes. Denne gang udendørs. Grill er en af de helt store hobbyer for danskerne, der tager måltiderne med udenfor. Vejret kan dog stadigt være noget varierende, og ofte kan en sky og en byge ødelægge udendørshyggen. Dette kan dog forhindres ved at have den rette overdækning, hvor man kan krybe i ly.

Bases hjælper med overdækninger

Hos Bases kan man købe flere forskellige typer overdækninger. Bases er firmaet, der hjælper med den helt rette type Bases overdækning til private, det offentlige samt virksomheder. Til privaten sælges der terasseoverdækninger, trappe- og indgangsoverdækning, carporte samt hegn og indhegning. Til det offentlige og virksomhederne står der miljøstation, rygeskur og cykelskur på menuen. Desforuden sælger Bases også LED lamper og spots der matcher overdækningerne. Bases har siden 2003 hjulpet deres kunder med at finde den rette overdækning. Det rådgiver og sælger tilpassede løsninger af stor kvalitet. Alle produkter laves, så de er vedligeholdelsesfrie. Det kan have stor betydning, da det danske vejr kan være noget ustadigt. Bases produkter er så robuste, at de ikke tøver med at give forlængede garantier på deres polycarbonat tagplader og deres kompakte laminat på farveægtheden.

Find inspiration

Der er masser af inspiration at hente på Bases hjemmeside, hvor der vises eksempler på de mange sager, hvor de har hjulpet med en løsning på overdækning. I de seneste årtier er der kommet stor efterspørgsel på rygeskure og rygeoverdækning grundet rygelovgivningen, der blev indført i 2007. Med forbudet mod at ryge i virksomheder, restauranter, uddannelsessteder, offentlige bygning samt offentlige transportmidler så gav det grobund til den nye branche for rygeskure og -overdækning. Rygeløsningerne kan fås i forskellige materiale. Både laminat, glas, metal og træ bruges, når løsningerne skræddersyes til kunderne.

Comment is closed.