Sommerens forlængede arm

Forlæng sommeren

De fleste mennesker nyder at sidde på terrassen om sommeren og nyde et koldt glas rosévin i sommervarmen, aftensmaden der kommer lige fra grillen, eller en kop kaffe til de kølige sommeraftener. Desværre er det danske sommervejr ikke altid til at spøge med. Kulde og regn har det med at snige sig ind i sommeridyllen, hvilket gør den ellers behagelige terrasse-oplevelse både våd og kold. En god løsning kan være at anskaffe sig en overdækket terrasse. På denne måde kan man sidde trygt og godt i tørvejr og holde på varmen, så man ikke behøver gå på kompromis med de kolde fødder og det gode glas hvidvin.

overdækning

En fordel ved en overdækket terrasse er, at havemøblerne, grillen, potteplanterne, og hvad du ellers pryder terrassen med, er i sikkerhed for regn og dug hele året. Desuden er der mulighed for at holde på varmen med en overdækket terrasse, da varme søger opad, hvorved du får mulighed for at kunne bruge terrassen hele året, og ikke kun om sommeren. Desuden kan du tilføje en terrassevarmer, så I lettere kan holde varmen, når I sidder ude og griller, spiser, spiller brætspil, hyggesnakker og hvad I ellers ønsker at bruge jeres hyggeaftener på terrassen til.

Gør drømmen til virkelighed

Går du og drømmer om en overdækket terrasse, så er Bases et rigtig godt bud. Bases A/S har været leverandør af carporte og terrasseoverdækninger til kvalitetsbevidste danskere siden 2003, og er drevet af missionen om at skabe skræddersyede løsninger med fokus på funktionalitet og æstetik. Bases overdækning repræsenterer et samspil mellem godt håndværk, høj kvalitet, tidløst dansk design, professionel rådgivning og et højt serviceniveau. Bases A/S er passionerede omkring deres arbejde, og engagerer sig dybt i hver eneste opgave. Det betyder, at du får en erfaren og pålidelig samarbejdspartner til bygning af overdækninger, og som sætter en ære i at skabe en løsning, der passer til dig og dine behov.

Comment is closed.