Spar på virksomhedens telefonudgifter med iptelefoni

Der er adskillige undersøgelser der viser at virksomheder kan spare mellem 25% og 40% på deres telefoni udgifter ved at skifte til ip telefoni erhverv. Men man skal selvfølgelig ikke bare skifte til hvem som helst for der er jo andre parametre end lige prisen der er vigtig når det handler om telefoni. Men selv hvis man går efter Billig iptelefoni, er det faktisk nemt at finde det man søger, hvis man ellers ved hvad det er man skal bruge sin it telefoni til, og hvilke krav man stiller til sin løsning. Ud over at være en Billig iptelefoni, så skal den rigtige løsning også sikre en høj kvalitet, være nem at arbejde med, nem at implementere i virksomheden, og ikke mindst fleksibel så den kan ændres i takt med virksomhedens behov.

Da telefoni jo sjældent er virksomhedens egentlige kompetence er det vigtigt at man vælger en erfaren og dygtig leverandør af sin ip telefoni erhverv, således at man kan få aftalt hvilket udbytte man ønsker at få ud af løsningen, og dernæst skal leverandøren kunne levere en nøglefærdig løsning der sikrer en let og smertefri overgang til it telefoni, så hverken medarbejdere, kunder eller leverandører oplever nogen former for bøvl eller forringelser i forbindelse med skiftet så få ip telefoni erhverv her. ip telefoni erhverv er typisk en online baseret løsning der ligger i skyen og derfor er man ikke længere begrænset af et fysisk omstillingsanlæg. Det betyder at man ikke er nødt til at købe et anlæg der er dyrere end man har brug for, for at fremtidssikre sin telefoni, og man løber heller aldrig tør for numre, hvis virksomheden vokser, for man skalerer simpelthen bare op eller ned i takt med at behovene ændrer sig.

Billig iptelefoni er således et gode, som man som ansvarlig leder ikke bør tøve med at implementere, dels fordi økonomien er så meget bedre, men også fordi kvaliteten af opkald altid matcher den man allerede har, og i de fleste tilfælde faktisk bliver væsentligt forbedret. Ikke mindst ved samtaler med udlandet.

Comment is closed.