Styrk dine kompetencer med ekstra kurser

Styrk dine kompetencer med ekstra kurser

Er man jobsøgende, kan man faktisk gøre en hel del for at skille sig ud fra resten af mængden. Vil du gerne skille dig ud kan du f.eks. gøre noget for at forbedre dine kompetencer på et eller andet punkt. Det kan være at lære et nyt sprog eller at tage kurser inden for adobe som et eksempel. Fordelen ved at sætte sig ind i disse programmer er især, at virksomheden kan se du har nogle kvalifikationer på det område som kan være vigtigt for det arbejde, som de vil sætte dig til at udføre.

Det sparer virksomheden tid og ressourcer, når deres medarbejdere ikke skal trænes op i et program, som de bruger ofte. På den måde gør dine kompetencer det nemmere for både dig og for arbejdspladsen, som ansætter dig til arbejdet.

Det kan også være du skal arbejde med regnskaber, og derfor har brug for excel kurser eller gerne vil gøre dine kompetencer endnu bedre i tekstredigeringsprogrammet word. Fordelen ved netop at tage et kursus hos f.eks. www.4d.dk er, at du kan vælge hvilket niveau du gerne vil gennemgå kurset på. Er du derfor vant til at bruge f.eks word, men trænger til et word kursus for eksperter, kan du sagtens vælge det. Er du omvendt helt ny i excel, kan du starte ud med excel kursus for begyndere.

Det samme gælder for adobe kurserne, hvor du både kan blive trænet i photoshop gennem photoshop kurserne og ikke mindst indesign, som er målrettet det grafiske layout af brochurer og meget andet. kurser inden for adobe er ofte meget attraktive, da man normalt ikke bruger dem på studiet, men måske kommer til at stifte bekendtskab med på arbejdsmarkedet. Du finder udvalget af både word, excel og photoshop kurser her hos

Når du gennemfører et kursus f.eks. et excel kursus, får du naturligvis et certifikat for deltagelse. Dette kan du bagefter bruge som bevis for gennemført kursus og skrive det på dit CV og i jobansøgningen.

Comment is closed.