Tryk af motiver på alverdens overflader.

Hvis man er en meget kreativ sjæl, der elsker at eksperimentere og finde på nye ideer, kan Maker Studio være et sted man skal kigge. Der findes alt i Cricut som er skæremaskiner og varmepressere. Med disse former for kreativt værktøj, kan man overføre illustrationer fra eks. computeren og printe på forskelligt materiale. Cricut Maker er fx. den stærkeste maskine og kan skære i over 500 forskellige materiale typer. Søger man skæremaskiner til kreativt brug, er Cricut maskiner derfor et særdeles godt bud på et produkt man kan have megen glæde af. Der medfølger software som virker fra både mobil, tablet og computer, og som er let at bruge.
Når man arbejder med textfolier kan man bruge en varmepresse, hvor man kan presse motiverne, og derefter bruge dem på mange forskellige overflader. Maker Studio er til kreative sjæle, der evt. gerne vil prøve at udforske nye kreative processer. Tænk fx. at man kan skære kagepynt i sukkerglasur, og lave flotte tryk på T-shirts. Det er også muligt at lave egne klistermærker. Tænk at kunne lave strygemærker til brug i børnenes tøj, der ellers ret let kan blive væk uden et navnemærke. Tjek https://makerstudio.dk/ og en ny kreativ verden vil åbne sig.

Cricut skæremaskiner og tilbehør.

Står man som virksomhed, og gerne vil lave egne reklamematerialer, er Cricut maskiner et oplagt valg. Tjek Maker Studio for valg af den mest optimale skæremaskine. Der findes også diverse Cricut tilbehør som skæremåtter, specielle tuscher og forslag til opbevaring. Til udskæring findes også diverse knive og spidser, afhængig af behovet.
Tjek Maker Studio for de mange muligheder der er med Cricut skæremaskiner og varmepresse. På Facebook er der ligeledes grupper man kan melde sig ind i, hvor man kan chatte med andre Cricut kreative sjæle. Det er altid godt at kunne trække på andre erfaringer med brugen af Cricut skæremaskiner.

Comment is closed.